Kronobiológiai elemzés

KRONOBIOLÓGIA

Ahhoz, hogy megállapítsuk egy személy fizikai,- érzelmi-és szellemi tulajdonságrendszerét elhagyhatjuk a többoldalas teszteket, mert a kronobiológiai pontosan megmutatja mindhárom síkon történő személyes működésedet. Ugyanis születésünkkor magunkkal hozunk egy sor olyan tulajdonságot, amely megadja személyiségünk esszenciáját, amitől igazán különlegesek és egyediek vagyunk.
Ehhez a módszerhez mindössze a születési dátumodra van szükség, és indulhat önnön valód és/vagy társad felfedezése.
A kronobiológia egy viszonylag friss, ezzel együtt igen hatékony személyiségfeltérképező tudomány, amely magában foglalja a bioritmológiát (bioritmus-számítás) és a pszichogenetikát. A kronobiológia elmélete a születésünk pillanatában ránk ható kozmikus-és bioenergetikai tényezők vizsgálata, illetve öröklött tulajdonságainké, amelyeknek köszönhetjük személyi adottságainkat testi - érzelmi - és szellemi síkon.
Fontos szempont, hogy megmutatja a harmonikus és optimális működésünk alapjait.
Megmutatja alapműködésünket, fizikai szükségleteinket, érzelmi igényeinket és szellemi adottságainkat. Általa megismerhetjük hajtóerőinket, motivációinkat, hátráltató tényezőinket, azokat a tulajdonságainkat, amelyeket érdemes szem előtt tartani. Segít megismerni pozitívumainkat, és elfogadni, megérteni az általunk negatívumként megélt személyiségvonásainkat.
Segítségével feltérképezhetjük, hogy hol lehet elakadás abban az esetben, ha életünk valamely területén megrekedtünk. Az összefüggések komplex vizsgálatával elindul a személyiség feltérképezése, az önismeret fejlesztése.

A KRONOBIOLÓGIAI ELEMZÉS JÓL MŰKÖDIK TÁRSAS KAPCSOLATOK FELTÉRKÉPEZÉSÉRE IS.

Párkapcsolatoknál-, családi-, baráti-, munkahelyi- kapcsolatoknál nagyszerűen feltérképezhető a két személy adottságainak összevetésével a kapcsolatdinamika. Segít megérteni a kapcsolat működését, és megmutatja, hogy hol lehetnek az erősítő, és gyengítő pontok, területek.
Ha valakinek nincs párja, segítséget tud adni, ha feltérképezzük előző kapcsolatainak működését, és az illető választ kaphat ez által a kérdéseire.
A tulajdonságok összevetésével egész csoportok dinamikája és működése is feltérképezhető. Akár a családé, egy munkahelyi csoporté, baráti társaságé. Itt megtudhatjuk, hogy mik a csoport közös pontjai, kik a vezetők egy csoporton belül, kikre érdemes nagyobb figyelmet szentelni a csoport jó működésének kialakításához.

A kronobiológiai elemzés fizikai, érzelmi és intellektuális szinten segít megérteni önmagadat erősségeidet, fejlesztendő tulajdonságaidat. Tárd fel személyiségedet vagy tudd meg, hogy összeillő párt alkottok-e a kedveseddel?


Az elemzés ára: 7.500 Ft MKB és K&H Szép kártyával is fizethetsz. Az elemzés hossza 10-12 oldal

Az üzenetek részben a születési dátumot kérjük megadni (óra és percre nincs szükség), párkapcsolati elemzésnél mindkettőtök születési dátumára szükség van.

Vinearum 2800 Tatabánya, Győri út 60.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el